AKTUELNO

Ne prestaje da iznenađuje!

Miljana Kulić poznata je po svom iskrenom odnosu prema svojim obožavateljima, pa se danas ponovo dotakla svoje prošlosti.

Kulićeva se pred svojim verenikom, Lazarom Čolićem Zolom obratila svojoj sestri da uđe na njen Instagram profil i proveri da li je izvesni Uroš Pavlović iz Negotina poslao neku poruku.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je više puta govorila da je pratila i uhodila poznate ličnosti, ali njena velika ljubav je pevač, Darko Lazić, zbog kog je Kulićeva više puta dolazila u žižu javnosti. Danas dok se obraćala svojoj sestri, otkrila da je šifra njenog telefona baš ime i prezime pomenutog pevača.

Upali telefon i ukucaj šifru tamo, Darko Lazić, sve su mala slova i spojeno i proveri da li je Uroš Pavlović iz Negotina poslao neku poruku - izjavila je Miljana.

Dok se obraćala svojoj sestri, njen verenik Lazar sve vreme se smeškao, ali sigurno da će imati svoj komentar nešto kasnije.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SUZANA PRIZNALA DA JE JEDNOM BILA LJUBAVNICA, a onda Miki otkrio od kog datuma su njih dvoje ZVANIČNO U VEZI! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'