AKTUELNO

Suzana je odbila da da odgovor na ovo pitanje!

Zadrugari su spremni dočekali voditelja Milana Miloševića i sa ushićenjem iščekivali kakva su im pitanja postavljali gledaoci putem Fejsbuk stranice.

Ono što su gledaoci želeli da saznaju od Suzane Perović iznenadilo je sve, a ona je povrh svega odbila da ogovori. ,,Da li je moguće da si toliko zla i uništavaš Mikija? Zaljubila si se, pa ne možeš zbog tvojih da kažeš šta osećaš. Ako se bojiš reakcije tvoje porodice, treba da se povučeš, a ne da ga vređaš na sve moguće načine"?

Foto: TvPink Printscreen

Miki Đuričić osetio je potrebu da je odbrani pred svima, pa je ispričao nešto zbog čega je nastao muk u Beloj kući.

Činjenica je da smo se zaljubili, ali imamo problem. Ne možemo da ih iskažemo, Suzanu treba svako da razume. Ona nije htela da se to desi, tako je kako je. Ona ima život, ima porodicu, najmanje što je trebalo je da joj se desi ovo. Oseća prema meni nešto, a ovamo se plaši da ne kompromituje porodicu. Nije ni njoj lako, kaže ona meni svašta i ja njoj. Mi praštamo jedno drugom, volimo se...odlučili smo da odemo svako na svoju stranu. Ja sam danas bio uz nju, jer je njoj bilo teško. Njoj je najmanji problem honorar, poludela je zbog svojih stvari. Sekira se, brine - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledalo ovo izlaganje, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Miki Đuričić

'