AKTUELNO

Stalno misli o njemu.

Marko Marković, dečko Mine Vrbaški, izbačen je prošle nedelje, a na čelo crnog stola postavio je svoju devojku. Mina je kao vođa imala tešku i uzbudljivu nedelju, a o svemu tome je večeras razgovarala sa Ognjenom Amidžićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo mi je zanimljivo kao vođi. Ovo je bila nedelja ljubavi i bilo mi je teško bez njega. Ostavio me je da se borim sa ovim aždajama ovde. Noću, pre nego što legnem, ispišem sve emocije. Sa Aleksom do jutra pričam o Marku, stalno razmišljam gde je i šta radi. Za ovaj kratak period sam se zaljubila - priznala je Mina.

Ona je govorila i o trenutnim dešavanjima u Beloj kući, kao i o aktuenim ljubavnim parovima.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA ZA DLAKU IZBEGLA EMOTIVNI KRAH! Nakon što je SLAGALA Marka, javno priznala: Kad bi to saznao, odmah bi RASKINUO SA MNOM! (VIDEO)

Zapazila sam Stanijinu igru i to što se mota oko Davida. On nju nije ni primetio, ta ljubav između njega i Ane se vidi. Sklonila sam se od nje, jer mi se ne sviđaju devojke sa kojima se druži. Ne želim da me neko svrstava u čopor i te čivavice. Između Ane i Davida je besprekorna ljubav, dok će Luna i Marko stalno da vagaju - zaključila je Mina.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'