AKTUELNO

Nije mogla da sakrije svoje emocije.

Iako su pre nekoliko dana Miki Đuričić, Marija Kulić i Miljana Kulić započeli pravi rat, gde su uputili žestoke pretnje jedno drugom, poznato je da se za stolom i u toku sastanka sve činjenice sagledavaju na realan način bez obzira na tenziju koja preovladava u Beloj kući.

U emisiji ,,Igra istine" Đuričić je imao jedno zapažanje koje ga nije ostavilo ravnodušnim, pa se zbog toga i obratio Miljani kako bi pokušao da razreši njihove nesuglasice i olakša im boravak u "Zadruzi 2".

Foto: TvPink Printscreen

Neko ko želi da se Miljana smiri i da bude dobra, da se ne svađa sa ljudima, to mi je skroz okej. Ta ljubav mi je mnogo smešna, ja razumem i Mariju. Oni se vole stvarno, Boga mi. Po meni je lepo što on nju ne savetuje loše ništa, nego da bude dobra, da se druži i baš mislim da baš ta publika koja voli Miljanu će reći: "Vidi, ona je našla dečka, smirila se". Meni je to lepo, druga stvar je što mu ti kao majka na veruješ. Ja verujem da hoće da se uzmu i da žive zajedno. Mislio sam da se ne može promeniti nikad u životu. Ona je odlučila da se smiri zbog ljubavi, dete veruje u ljubav! Ja podržavam nju u svemu ovome, jer, ovako mi je zanimljivija. Ne ulazim u to da li će on da je prevari, mi svi treba da je podržimo u ovome! Ja mislim da publika uživa u svemu ovome! Moje pitanje je: "Ukoliko se desi da ti i Zola uspete, da li ste razmišljali gde ćete živeti? Čime ćete se baviti?" Kažite mami da se ne sekira - rekao je Miki.

Kulićeva je bila na ivici suza dok je slušala svog protivnika, pa mu je iskreno odgovorila na svako pitanje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pričamo o našem odnosu uvek. Mislim da narod hoće da vidi Miljanu koja je zaljubljena, ja sam uvek palila vatru. Nekad sam u pravu, nekad nisam. Bilo je mnogo sukoba, ja znam da palim vatru. Psihički mi je bolje ovako, on je meni rekao neke stvari zbog kojih mi je krivo. Derventa nije izbor, to je mali grad i ja zbog svog posla i deteta, ja sam navikla da budem samostalna žena. Planirala sam da iznajmimo stan u Nišu, da se niko ne meša u naš odnos i da ne ljubomorišem kad je njegov posao u pitanju, neću da mu ljubomorišem. Uvek mogu da ga proverim, petkom i subotom mogu da idem sa njim, samo da se ponašam normalno. Ako me izda, izdao me je. Ako se to bude desilo napolju, a nadam se da neće, ja neću gledati kako sam iskorišena. I ja ću gledati kako mi je prijala pažnja, gledaću na zadovoljstvo. Poželeću mu sreću, ali nadam se da neće i verujem da ću biti srećna. Uvek kad upoznam nekog, uđem u rijaliti i sve se pokvari - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Marija je briznula u plač posle ovih reči, ali nije želela da upućuje komentare na njihov račun.

Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Miroslav Miki Đuričić

'