AKTUELNO

Zbog jedne stvari se najviše kaje.

Suzana Perović i Miki Đuričić su se nedavno pomirili posle žestoke svađe koju su imali, a od tada su bliži nego ikad. Čim su se uverili da je među njima sve kao što je bilo, njih dvoje su se vratili svojim dugim razgovorila koje svakodnevno vode na njegovom krevetu u rehabu.

Miki je ovog jutra bio sentimentalno raspoložen, pa je Suzani otvorio dušu o svom životu i stvarima zbog kojih se kaje.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam uradio u životu ništa na šta bih bio ponosan. Mislim da nisam rođen da bih išao po rijalitijima. Zadovoljan sam životom, ali kao da se nisam ostvario - priznao je Miki.

Suzana je bila začuđena što on nikada nije poželeo da se ostvari kao otac, ali Đuričić nije bio raspoložen da priča o toj temi.

Foto: TvPink Printscreen

Neću o tome da pričam. Smatrao sam da je neodgovorno da dobijem dete. Jesam pokušavao da napravim dete dva puta sa devojkama sa kojima sam živeo, ali nije se desilo. Jednom sam poželeo dete kada sam upoznao sina moje prijateljice. Tada sam poželeo da imam tako simpatično dete - rekoa je Miki.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: VOLIM TE TAKVU KAKVA SI: Miki i Suzana planiraju ZAJEDNIČKI ŽIVOT nakon Zadruge, a evo gde će najviše vremena provoditi! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'