AKTUELNO

Di-džej smatra da se ovo više neće ponoviti.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Na jednom od narednih snimaka prikazano je kako Miljana Kulić u snu doziva Marka Miljkovića, a kraj nje je zapravo bio Lazar Čolić Zola. Tokom večeri, di-džej je priznao da je njegova verenica to uradila jer je želela da ga napravi ljubomornim, jer su tada bili u svađi.

Foto: TvPink Printscreen

Desila se situacija da smo se posvađali, ja sam spavao u pabu, ali sam morao da se vratim po bubicu i tada sam je probudio. Ona me tada kao iz sna nazvala Markom, misleći na Marka Miljkovića kako bi me napravila ljubomornim. Mi smo te gluposti i svađe valjda završili - objasnio je Zola.
Nisam sanjala. Najviše sam se u "Zadruzi 1" družila sa Markom, i Zola zna da sam bila zaljubljena u njega. On (Marko) je moj paravan, iskoristim ga samo u situaciji kada hoću Zolu da napravim ljubomornim - priznala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

O ovome je dala komentar i Marija Kulić, koja je istakla da je njena ćerka ovo i ranije radila kako bi svog partnera napravila ljubomornim.

Ona to radi uvek u rijalitiju. Ona sedi drugom u krilo. To je mnogo ružno, time daje lošu sliku o sebi i reći će da je ovakva i onakva. Rekla sam joj da time samo pravi štetu sebi - dodala je Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NAJSLAĐI IZAZOV DO SADA: David pojeo sve sa Aninog tela, pa je sočno poljubio! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'