AKTUELNO

Ljubav je jača od svega!

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Jedno od turbulentnijih noći u Beloj kući nastavilo se u istom ritmu. Ana Korać i David Dragojević došli su u ozbiljnu raspravu nakon žurke, pa su sada dobili reč da objasne zbog čega je došlo do svađe. Tokom klipa Ana i David su kroz osmeh i zagrljeni gledali u ekran, a onda su ustali i ispričali svoju verziju priče, budući da su mnogi zadrugari imali svoje mišljenje o ovome.

Foto: TvPink Printscreen

On uopšte nije nešto... on je mene hteo da poljubi. Oni su komentarisali da je mene on štipao za ruke, da me je hvatao. Ja sam rekla da se skloni, jer je težak - izjavila je Ana i istakla da je David nije bio nasilan prema njoj.
Mene je iznerviralo to kad sam ja došao na krevet i kad je počela da baca stvari. Pogodilo me je kad je počela da cepa ono što piše "Ana i David", ali sve se to završilo i to je to - ispričao je Dragojević.

Zorica Marković, Rada Vasić i Marija Kulić ustale su i osudile Davidov potez, a onda im je on zapušio usta.

Foto: TvPink Printscreen

Ma dajte ljudi, šta pričate, desilo se! Kao da je prvi put, ovde su ljudi bacali šerpe i šolje. Ja sam se izvinio sviima, desilo se, nije trebalo da se desi. Ja sam rekao, meni je neprijatno zbog ovog snimka i zbog svega što se desilo. Ispalo je da sam ja agresivan, da sam na silu hteo da je poljubim, to nije tako. Samo sam hteo da je u ruke poljubim. Za mene samo ona postoji i zna koliko je volim - nastavio je David.
Bezveze je da se on i ja svađamo, ja nisam u tom fazonu, samo sam htela da se sklonim da ga ne gledam u tom trenutku, jer stvarno nisam htela da razgovaram sa njim, ali sigurna sam da on meni ne bi uradio ništa loše - izjavila je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su potom ustajali i komentarisali sitauciju koja se desila između Ane i Davida, a svi su se složili u jednoj stvari, da ljubav između njih tinja i da je to samo trenutna kriza zbog pritiska koji su osećali poslednjih dana.

PROČITAJTE JOŠ: NIKAD ZALJUBLJENIJI: Nakon odgledanog LJUBAVNOG SNIMKA, Ana poručila Davidu da ga voli, on se istopio kada je video poklon! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Zadruga 2

'