AKTUELNO

Više neće ponavljati istu grešku.

U dobro poznatom terminu, u Belu kuću ušetao je voditelj Milan Milošević, kako bi se zajedno sa zadrugarima suočio sa intrigantnim pitanjima gledalaca. Kako je prošla nedelja bila i više nego burna, zadrugari su dobili dosta zanimljivih pitanja od publike.

Jedno od pitanja stiglo je i za Anu Korać i Davida Dragojevića i njihovu jučerašnju svađu koja je prouzrokovala raskid veze.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto sinoć nisi htela da igraš sa Davidom kada je on tebi prilazio, šta je razlog vaše svađe - glasilo je pitanje gledaoca.
Mi smo se posvađali u emisiji. On je nešto izljubomorisao bez razloga. Inatio se celo veče. Ponaša se kao dete od 13 godina. Imali smo pitanje koji pevač i koja pevačica nam je omiljena. Ja tu napišem Bojan Grujić, a kada smo izašli, bilo je kao da sam zaljubljena u njega, kao da je ne znam šta - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Znači mi i mnogo je volim. Ne želim da zbog nekih mojih gluposti i ispada pokvarimo ono što imamo i da se naša ljubav ugasi - rekao je David.

Kako je ubrzo palo pomirenje, Ana i David su istakli da su izgladili svoje odnose i da u njihovoj vezi ponovo cvetaju ruže.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NE RAZDVAJAJU SE! Ana i David nakon pomirenja ne prestaju da razmenjuju nežnosti! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'