AKTUELNO

Došlo i do manje rasprave.

Ljubavni parovi iz rijaliti programa "Zadruga 2", Ana Korać i David Dragojević, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora i Luna Đogani i Marko Miljković gostovali su večeras u emisiji "Amidži šou".

Nakon što su se vratili na imanje iz studija, zadrugari su odmah počeli da se raspituju kako su se njihovi cimeri proveli u gostima kod Ognjena Amidžića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tom prilikom Luna je istakla da joj je fantastično bilo u emisiji "Amidži šou" i da je sada mnogo pozitivnija. Takođe, Ana Korać prenela je zadrugarima da je u emisiji rekla kako joj je suprug pevačice Mie Borisavljević, Bojan Grujić, odličan frajer.

PROČITAJTE: OTIŠLA BI U BRUS I OSTAVILA SVE IZA SEBE! Luna priznala da bi se odmah posle 'Zadruge' preselila kod Marka Miljkovića! (FOTO)

Bilo je baš lepo! Top - rekla je Luna, a Savo je dodao: Samo kada ste se vratili raspoloženi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon toga, Ana i David odlučili su da legnu i razmenjuju nežnosti u krevetu, pred punom spavaćoj sobom. Međutim, oni su tada imali i manju raspravu zbog svojih izlaganja u emisiji.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jao, a ti jadan. Naivan. Ti si meni govorio da napišem to. Hajde skloni se, molim te! Realno, hajde sada se skloni - govorila je Ana Davidu.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ana Korać

'