AKTUELNO

Ne može da shvati da njegova bivša devojka toliko utiče na njegovu majku.

David Dragojević je prošle noći dobio poziv sa svojom majkom Biljanom koji je priželjkivao od kada je počeo vezu sa Anom Korać. On je želeo da poruči ne želi da njegova bivša devojka Aleksandra Subotić živi u njegovoj porodičnoj kući, ali ono što mu je njegova majka rekla nikako nije očekivao.

Biljana je izjavila da se Ana samo igra sa Davidom, ali joj je on odbrusio da su emocije među njima iskrene i da u to niko ne treba da se meša. David je danas ponovo razgovarao o svemu sa svojom devojkom i ponovo ju je uverio da ne treba da se brine zbog mišljenja njegove majke, koja je pala pod Aleksandrin uticaj.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam nemoćan odavde za sve što one pokušavaju napolju. Ne mogu da povežem. J*baću im mater svima kad izađem. Misle da će nekom život da upropaste, tu su se zaj*bale. Ovde moram da budem pribran. Taman je sve bilo lepo, tačno mora nešto da te čačne. Ne mogu da verujem da može tako, verovatno joj Aleksandrini prave pritisak i bombarduju - objasnio je on.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZADAVILA BIH DAVIDA DA SAM NA ANINOM MESTU: Ovako je Danijela Karić reagovala kad je videla klip u kom se Dragojević kune u ljubav Aleksandri! (FOTO)

Zato što je ona glavom u rijalitiju, moja majka ne razmišlja tako, zato nas i podržava. Oni mene krive zato što si ti srećan. Oni bi pre da prave priče nego da ti budeš srećan. Šta god da kažu, mene baš briga. Ja tebe volim - rekla je Ana.
Ne treba niko da mi otvara oči, nisam ja retardiran. U šoku sam! J*bao me poziv. I da si ti ološ najveći, ja se ne bih pomirio sa njom. Ne bih onda bio ni sa tobom ni sa Aleksandrom napolju - zaključio je Dragojević.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'