AKTUELNO

Nakon nekoliko sati provedenih u rijalitiju, Stolić već ušao u prvu raspravu.

Nakon održanog baraža, večeras su tri bivša učesnika "Zadruge 2" dobila šansu da se vrate u Belu kuću. Pored Višnje Petrović i Vlade Todorovića, u trci za glavnu nagradu se vratio Marko Stolić. Nekoliko sati po ulasku, on je uspeo da uđe u raspravu sa Tomom Panićem zbog kreveta.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, zadrugari su ušli u konflikt jer je Stolić izabrao krevet za spavanje pored Panića što ovaj nije odobravao pa mu je uputio teške reči.

U čemu je problem da spavam pored tebe? Ne želim da spavam tu pored vrata, nećeš mi ti zabraniti. Ja spavam ovde, pored Baneta, ne pored tebe - govorio je Marko Stolić opuštenim tonom:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne možeš pored mene da spavaš, meni dupe da okrećeš. Šta vam je zapelo da oko mene spavate. Neću da spavaš pored mene - drsko je odgovario Toma Panić, ali su nakon nekog vremena uspeli da naprave kompromis.

Pročitajte još: NE MOŽE ALEKSANDRA DA BUDE TU! David NIJE MOGAO DA SLUŠA MAJKU KAKO VREĐA njegovu devojku, očuh mu uputio podršku: Budi sa Anom, Biljanu su otrovali pričama! (VIDEO)

Toma je čak upitao i Rebeku Popović da se rotiraju, ali ona nije želela. U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marko Stolić

#Tomislav Panić

'