AKTUELNO

Ovome se nije nadao da će mu reći!

Nakon što se sastanak završio, zadrugari su otišli svojim putem, ali Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola osamili su se u ljubavnom gnezdu kako bi raspravili nerazjašnjenu svađu tokom izbora za najneodgovorniju osobu u Beloj kući.

Tokom izbora ponovo je došlo do sukoba Miljane i Zole, pa je Kulićeva otišla sa sastanka i Lazaru pokazivala srednji prst pred svim zadrugarima.

Kada su ostali nasamo, Miljana je upitala Zolu zbog čega je sa njom, kada ima toliko mana.

Foto: TvPink Printscreen

A što me voliš? Nemaš poverenje u mene, neodgovorna sam, danas kažeš da podržavaš Staniju... Onda podržavaj i sve druge, uzdiži druge - izjavila je besna Miljana.
Ja sam hteo ustati i reći da si ti neodgovorna jer ne dolaziš na vreme na sastanke, dva puta sam dolazio po tebe zbog pisma, ali da si ti devojka koju ja volim. To sam hteo da kažem, ali nisam mislio ništa loše sa tim u vezi. Ja nisam tebe hteo da ponizim, jer to bi bilo i poniženje za mene, jer sam sa tobom - odgovorio joj je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Brendon svojim MOTIVACIONIM govorom opleo po zadrugarkama, pa im uputio OVE reči! Njihova reakcija će vas iznenaditi! (VIDEO)

U nastavku teksta pogledajte kako je to izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'