AKTUELNO

Ovo do sada niko nije znao!

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Luna Đogani je imala pitanje za Staniju Dobrojević. Prevelika bliskost Dobrojevićeve sa Banetom Čolakom je sve iznenadio. Zbog toga ju je blogerka upitala da li između njih postoji nešto više od prijateljstva, jer ona smatra da se Stanija Čolaku sviđa još od prošle sezone, što je on i potvrdio.

Foto: TvPink Printscreen

To je istina - rekao je kratko Bane.
Bane je moj prvi komšija sa strane kreveta. On je stvarno pažljiv, tu je da mi donese vodu. Moje mišljenje o njemu sam već rekla, uradio je šta je uradio. Iz ljubavi, jer nije znao kako da se nosi sa time, ostavljen je bio iz nemoći. Devojka ga je iskoristila i šutnula - započela je Dobrojevićeva, a onda se Zerina Hećo brecnula, pa su ušle u verbalni sukob:

Foto: TvPink Printscreen

Čime sam ga ja iskoristila? Zbog čega je bio ostavljen? Zato što mi nije dao da sedim ni sa jednim muškarcem, zato što je tražio seks, a ja nisam mogla! Bio je drugačiji čovek napolju. Ja njega nisam iskoristila, on je mene, jer je napolju bio potpuno drugačiji. Izmišljao je priče da ću kad se ti budeš vratila, ja tebe napadati, to su izmišljostine! To što ti govoriš mene boli, jer si žena. Nisam mogla da verujem da ćeš ti tako da veruješ i da izjavljuješ takve stvari, verovatno sam pogrešila - vikala je Zerina na sav glas.
Njegove postupke prema tebi, ne opravdavam, ali si svakako ti iskoristila ovde da glumiš žrtvu, ali to nije tema. Pitanje je da li je meni Bane prijatelj ovde ili nešto više. Ja sam njemu ovde prijatelj, kao i on meni. Bane samo nemoj da se zaljubiš u mene ili nešto više - izjavila je Stanija obrativši se Čolaku.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZA TEBE SU REKLI DA NISI NORMALAN: Lepi Mića provocirao Snežanu, zbog njenih komentara SVI PRASNULI U SMEH! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'