AKTUELNO

Poslednjih dana se često svađaju.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici televizije Pink pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: TV Pink Printscreen

Suzana Perović dobila je pitanje koje se odnosilo na svađe sa Mikijem Đuričićem, a gledaoci su pitali ovu zadrugarku da li je svesna da se u sobi za rehabilitaciju pretvara u aždaju i potpuno se drugačije ponaša nego za crnim stolom.

Foto: TV Pink Printscreen

Svesna sam - kratko je rekla Suzana.

Nakon što je Suzana sela, odmah je na noge skočio Miki Đuričić koji je izjavio kako razume ovu ukućanku. Takođe, on je istakao i kako sebe podseća na Baneta Čolaka kada se svađa sa Zerinom Hećo, kao i da se više neće svađati sa Suzanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Svima je jasno da smo Suzana i ja jedno drugom bitni. Nju zanima odnos sa mnom i zato se pretvara u aždaju. Rehab je jedan svet, ovo ovde je drugi svet. Mi se svađamo jer značimo jedno drugom. Odlučili smo da se više ne svađamo. Ja sam sebe uhvatio da podsećam na Čolaka, ali podseća i gospođa nekada. Imamo oboje preveliki ego. Kod nas postoji emocija - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: SKRHANA BOLOM! Zorica se vratila u Zadrugu posle sahrane sestre, ono što je izjavila NEĆE VAS OSTAVITI RAVNODUŠNIM! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'