AKTUELNO

Ne oseća se srećnom pored njega.

Zadrugari su svoje slobodno vreme iskoristili da odmore jer ih večeras očekuju pitanja gledalaca, ali Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su ušli u raspravu i još jednom stavili tačku na svoju vezu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kulićeva se žalila kako je Čolić u poslednje vreme ne čini srećnom. Kao razlog navela je taj da ne može da se ponaša kao majka još jednoj osobi pored svog sina Željka.

Ja nisam srećna kada sam sa tobom. Ubijaš me. Molim te pusti me. Davim se kad sam sa tobom. Gledaš u pod dok si sa mnom. Ako ti kao moj momak ne gledaš da me oraspoložiš onda je najbolje da raskinemo. Biću ti prijatelj i uvek tu za tebe. Kad sam sa tobom, ne osećam se lepo. Ja ne mogu i tebi da budem majka, Željku jesam, tebi neću - rekla je Miljana, a onda se Zola opravdao:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ti nisi ništa bolja. Pa ni ti se ne ponašaš drugačije. Ne znam šta treba da uradim. Živimo život ovde. Ja od tebe ništa ne očekujem. Šta pričaš to? Meni nije jasno odakle ovo sad. Ja uvek kad sam neraspoložen, kažem ti. Ti uvek mene testiraš i ja poludim od toga - pričao je Zola.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'