AKTUELNO

Takmičar je bio ushićen, jer će sva pažnja biti usmerena ka njemu.

Branislav Radonić Brendon privukao je veliku pažnju javnosti otkad ga je bivša učesnica Višnja Petrović postavila na mesto vođe. On je svojom harizmom i smislom za humor nasmejao mnoge ukućane, a kada odluči ume da izazove burne reakcije pojedinih.

On je u prethodna dva dana dobio priliku da bude motivacioni govornik, budući da je o tome mnogo pričao. On je svojim izlaganjem pokušao da podstakne sve cimere na pozitivno razmišljanje, ali im je i predlagao kako da dostignu idealnu telesnu težinu i zadrže zdrav duh.

Foto: TvPink Printscreen

Veliki šef je povodom toga poslao pismo, koje je Brendona obradovalo.

Dragi zadrugari, već drugi dan za redom Brendon je zadužen za držanje motivacionog govora. Činjenica je da se on trudi, a sada nas zanima da li vas njegovi govori motivišu. Da li pažljivo slušate njegove životne poruke?! Sada ćede održati sastanak. Sada pokažite koliko vam je značilo to što je on pričao danas i juče. Neophodno je da čujemo šta mislite, da li vam je život lakši i lepši? - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Šta će takmičari reći o njegovom govoru, ostanite uz televiziju Pink i saznajte ko je od njih bio motivisan i spreman da promeni svoj život!

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Branislav Radonić Brendon

'