AKTUELNO

Dobrojevićevoj nije problem da kaže šta misli.

Stanija Dobrojević se vratila i napravila pravu pometnju u Beloj kući. Ona je već sa nekoliko zadrugara pričala i rekla im šta misli o njima. Po svemu sudeći to nije učinila sa Zerinom Hećo koja je čula od ostalih cimera da priča o njoj kako je klasična folirantkinja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hećo, koja je bila u rastrojstvu zbog svađe sa Lepim Mićom, je iskoristila trenutak da se istrese na Staniji i pritom joj zameri što priča o njoj kada ona nije prisutna.

Ti pričaš za stolom kako sam ja folirant. Mene to pogađa kao ženu da mi žena kaže. Da li si ti slušala pitanja novinara? Da li gledaš šta mi radi on? Ne znam kako da ga se rešim. On mi spominje ćerku, izmišlja laži. Ja sam htela da idem kući svojoj, ali ne mogu. Čujem da pričaju ljudi kako si ti rekla da sam folirant. Ti pričaš sa monstrumom - govorila je Zerina na ivici suza, a Stanija je pokušala da objasni zašto se Bane tako ponaša:

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je odlepio za tobom jer te mnogo voli i njemu treba pomoć. Ti si ga ostavila i on to ne može da prihvati. Ja ne mogu sa tobom da pričam kad si takva. Ti moraš da presečeš sa njim. Ovo je mučno gledati - rekla je Stanija.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Stanija Dobrojević

#Zerina Hećo

'