AKTUELNO

Bila je otvorena za razgovor o svemu!

Sledeća na redu za intervju sa Ognjenom Amidžićem bila je Jovana Tomić Matora, koja je bila vidno uznemirena zbog svađe sa svojom devojkom, te je objasnila kako se sada oseća nakon što su se strasti slegle.

Jovana je prvo objsnila da su njena devojka Sanja Stanković i ona uspele da prevaziđu raspravu koja se desila tokom sinoćne emisije ,,Pitanja novinara", te su mnogi prokomentarisali da je došlo do prezasićenja u njihovom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Juče smo imale sukob posle pitanja novinara, ne volim kada ona plače. Nije nam veza u krizi, nije došlo do prezasićenja. Dobro sam, a situacija u kući je odmakla. Svi govore da se ništa ne dešava, a dešava se toliko toga. Najviše me potresla situacija sa Davidom i Anom. Odsutna je, zabrinuta je, tu je došla i Stanija koja je bacila rovca, nisu se oni uplašili da će doći Aleksandra, nego Ana ne voli konflikte, bilo bi joj neprijatno kada bi se ona vratila, a njih dvoje da se ljube pred njom - započela je Matora.

Zatim je ispričala koliko je Minu Vrbaški povredio odnos između Stanije Dobrojević i Marka Markovića. Marko je, po Stanijinom ulasku, postao veoma blizak sa njom, što je Mina dočekala osudom.

Foto: TvPink Printscreen

Danas smo zezali Marka oko Stanije, jer se videlo koliko je Minu to povredilo, kad je nudio čajem, pa se ona šetala oko njega - ispričala je kroz osmeh Jovana.

Nakon toga, Matora je uozbiljila glas, jer se dotakla priče Baneta Čolaka i Zerine Hećo. Tokom prošle noći Zerina je doživela emotivni slom, jer je Bane uputio niz uvreda na njen račun, tvrdeći da je njegova bivša devojka izmislila priču da je bila žrtva silovanja, što su kako zadrugari, tako i gledaoci osudili.

Rekla sam mu da mi se ne obraća, ma ni viljušku da mi ne traži. On toliko laže, on prvo sebe ubedi u laž, pa onda krene druge da ubeđuje u laži. Dovede me u situaciju da mi dođe da ga puknem. On ima ozbiljan problem sam sa sobom. Nikad nisam srela osobu kao što je on, nije to da on ima taktiku, ne, već on sebe iz nekog razloga ubeđuje u laž - prokometnarisala je Matora za kraj.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: I DALJE JE U ŠOKU! David ne može da prihvati činjenicu da Aleksandra još živi kod njegove majke, pa otkrio da ima planove sa Anom nakon 'ZADRUGE 2'! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'