AKTUELNO

Nije joj bilo svejedno da prizna ovo.

Jovana Tomić Matora je na samom ulasku u najgledaniji rijaliti nekoliko puta istakla da već mesecima uživa u ljubavi sa Sanjom Stanković, iako su mnogi predviđali da njihova veza neće opstati.

Međutim, čim je Stankovićeva postala učesnica, njih dve svakodnevno imaju razmirice, a sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" odlučila da ih upita da li mogu da navedu konkretan razlog njihovih rasprava.

Foto: TvPink Printscreen

Nije došlo do krize, ali postoji nešto što mene muči. Poznata sam po tome da razvijam filmove. Tako sam radila i prošli put. Postoji nešto što...to je problem u mojoj glavi. Ja razmišljam o nekim situacijama gde ne postoji šansa da se to desi. Tipa, kad izađemo ona će me ostaviti, to su strahovi - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nju ne razumem. Da sam htela da je ostavim, ne bih ušla ovde. Danas smo se na doku prepirale na tu temu, ne znam...njoj svašta pada na pamet u glavi, rekla sam nešto što je nju poremetilo, ali nisam dozvolila da bilo šta utiče na naš odnos. Ja iskreno ne osećam krizu, ali osećam nju. Njoj ne odgovara kad provodimo vreme zajedno, ne odgovara joj kad ne provodimo - rekla je Sanja.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'