AKTUELNO

Priznala je ono o čemu je sve vreme ćutala.

U dobro poznatom terminu, kao i svake subote u Beloj kući odigrava se još jedna epizoda ,,Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima biće izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Još jedno turbulentno veče sa zadrugarima. Pitanja novinara usledila su za Ljubu Pantović. Naime, Ljuba je objasnila zbog čega je ogovarala Miljanu Kulić i Mariju Kulić, budući da su one nasamarile Draganu Mitar i nju da se skinu ispred kamera Velikog šefa, te su navele razlog da uzimaju intervju za medije.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana i Marija su čule priču iz mojih usta. Ja nisam bila besna, a i pričale smo posle zbog čega sam sve to rekla, šta sam rekla. Stojim iza toga, niti imam čega da se stidim, niti da se ljutim. Ja sam se smejala na sve to, zezala sam se. Dopalo mi se sve to, lepo su montirali. Mene je Marija izrevoltirala što je rekla da će zauvek da se smeje zbog toga što sam se ja ,,lepo obukla". Ja sam ovde uredna, čista i ne dozvoljavam sebi da idem čupava. Bavim se takvim sportom koji to iziskuje, to mi je profesionalna deformacija i nisam razumela to što je rekla. Taj dan sam dobila čizme od Nataše Moskve i htela sam da ih obujem. Na kraju krajeva, ja želim da sam uvek lepa i to me čini srećnom. Nisu mi jasni ljudi koji se ovde mešaju u tuđa posla, koji su nezadovoljni pa se svađaju ko je bolja majka - izjavila je Ljuba.

Zatim je sedma sila upitala Ljubu, zbog čega nije priznala da je nasela na foru, da li je to zbog kompleksa, te je Pantovićka otkrila ono o čemu je ćutala.

Ja nemam nikakav kompleks, svako vidi ono što želi da shvati. Imam jedan kompleks, a taj kompleks me je doterao do toga da osvojim ceo svet. A to samo zbog toga što nikome nisam valjala i hvala svim tim ljudima koji su pokušavali da me ubede da ne valjam - završila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SAMO ZA ŽENSKE OČI! Zadrugari svakodnevno treniraju, a od njihovog izgleda STAĆE VAM DAH! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'