AKTUELNO

Već nekoliko dana često ulaze u svađe.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Zorica Marković i Snežana Ilić nedavno su imali veliku svađu u Beloj kući, zbog čega je publika ove noći pitala pevačicu zbog čega napada sudiju kada joj ništa nije uradila. Podsetimo, Zorica je ove nedelje vođa, a Snežanu je stavila za jednog od svojih potrčaka.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što hoću da je napravim žrtvom, da ostane što duže u rijalitiju. Ona je žena iritantna, ona provocira, ja na uvrede odgovaram uvredama. Nisam slatka. Uvredila mi je sinove, moj sin ne može da ima dece, prema tome proganjaću te! Imam i k*rac, rekla sam da ću te nag*ziti - rekla je Zorica.

PROČITAJTE: POSLE AFERE SA DRAGANOM MITAR, Ša otkrio zadrugarima šta mu najviše NEDOSTAJE! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Tri puta si me pljunula i gađala si me grudvom. Goreg čoveka u životu nisam videla. Ti si dno-dna. Ispod dna - pričala je Snežana Zorici.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom ovog pitanja nastala je nova svađa između Zorice i Snežane, a u sve se umešala i Jovana Tomić Matora. Jovani se nije svidelo što je sudija nazvala Zoricu "krčmaricom", zbog čega je Tomićeva rekla Snežani kako na taj način vređa sve one koji se bave ugostiteljstvom.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Snežana Ilić

#Zorica Marković

'