AKTUELNO

Krunićeva ga sve vreme tešila.

Dragana Mitar je tokom današnjeg gostovanja u radio Amneziji istakla da je Nenad Aleksić Ša bio inicijator priče da se zbliže kako bi njenog bivšeg ljubavnika napravila ljubomornim.

Zbog ovoga je Ša izjavio da je Dragana kontradiktorna pa se setio reči svoje supruge Ivane, a onda se i požalio zadrugarima.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad lažem, sebe kopam. Kada sam video Ivanu, sramota me svega što sam ženi priredio. Priznao sam, pokajao sam se - pričao je Ša.

Nakon toga je Ša ušao u raspravu sa Ljubom Pantović, jer joj nije verovao kada mu je ona ukazivala na grešku koju čini. Nešto kasnije, reper je započeo razgovor sa Jelenom Krunić i požalio se da mu je krivo zbog svega što se izdešavalo sa Draganom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam kriv. Moja porodica je u pitanju. Keva nije dobro, štitna žlezda joj proradila. Ovde su ljudi kontradiktorni. Ona kaže: "Ja ne moram ništa da šapućem, ja sve mogu da kažem", pa što ne kažeš? Jao, sa kim sam se glupirao. Sk*njan sam - pričao je Ša Krunićevoj dok ga je ona tešila, a kada je videla koliko je njemu teško, ona je otišla da se isplače u garderober.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MARKO JE NEZGODAN KAD POPIJE: Nakon žučne svađe Lune i Miljkovića, oglasio se Gagi, pa otkrio šta je glavni uzrok njihovih SUKOBA! (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'