AKTUELNO

Za nju nema reči hvale.

Tokom ranih jutarnjih časova Marijana Zonjić i Bane Čolak osamili su se u pabu i pričali o ljubavnim problemima. Nakon što je plavuša rekla šta oseća prema Paniću, Užičanin se požalio na svoj odnos sa bivšom devojkom Zerinom Hećo.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, on nikako da preboli što se Zerina poljubila u rijalitiju sa Vladimirom Todorovićem, te to shvata kao način prevare i izdaje.

Voleo bih da se vrati ovaj lik Vlada. Da ih gledam svaki dan, da mi se još više i više zgadi. Tih 54% je dobila zbog mene, jer je jadna žrtva... Kad se malo osamostalila, kada su joj tu došle Luna i Krunićka, ona je mene ostavila - pričao je Bane Marijani dok ga je ona pomno slušala.

Foto: TvPink Printscreen

Bane je istakao da se Zerina ovako ponaša samo zato što želi da osvoji bolji plasman i da nije ni slutio da će se u rijalitiju njihova veza okončati.

Ja sam spavao kod nje u Sarajevu svakodnevno, to je bila prava ljubav. Kod nas je počelo kada je ona meni rekla da ja gledam u Krunićku - otkrio je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: JA VOLIM DA FLERTUJEM: Nakon što je Ša izjavio da nije zaljubljen u Draganu, ona priznala šta oseća prema njemu! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'