AKTUELNO

Nije se znalo ko se sa kim svađa.

Kao i uvek nakon emisije "Izbor potrčka", zadrugari su vršili pretres nedelje sa voditeljem Milanom Miloševićem. Goruća tema za crnim stolom bio je odnos Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša.

Zadrugari su dobili priliku da prokomentarišu njihov odnos, a tada je došlo do žučnih svađa između ukućana. Svoje mišljenje je izneo i Draganin bivši ljubavnik Pavle Jovanović koji je nešto ranije izjavio da se vidi da bi Ša "rado nju".

Foto: TvPink Printscreen

Jesam to rekao, očigledno je da mu se sviđa. Ja sam i njoj rekao da je ispala budala. Ona je rekla istinu, a on je ispao p*čkica, kao ima ženu - rekao je Pavle.

Njegovo izlaganje prekinula je Jovana Tomić Matora koja je reperu zamerila što nije poslušao njen prijateljski savet da se udalji od Dragane, a njoj se suprotstavio Lepi Mića koji je, kao i do sada branio modelsicu. Tom prilikom je došlo do žustre svađe za stolom, jer je svako od zadrugara glasno iznosio svoj stav.

Foto: TvPink Printscreen

Zerina Hećo i Ljuba Pantović su ponovili svoje mišljenje da bi njih dvoje trebalo da se udalje, pa su zajedno sa Matorom napale Ša što se i dalje druži sa Draganom iako mu one savetuju suprotno.

PROČITAJTE JOŠ: MILJANA ŽELI DA SE UDA ZA ZOLU: Čim je to čula, Marija skočila na nju, usledio je POTPUNI HAOS! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'