AKTUELNO

Odbranila je Matoru.

U toku je "Izbog potrčka", a zadrugari su prekinuli izbor ukućana koji će nedelju provesti u izolaciji žučnom raspravom o gorućoj temi - odnosu Dragane Mitar i Nenada Aleksića Ša. Dragana je napravila pravu pometnju kada je pre nekoliko dana javno rekla da je oženjeni reper zaljubljen u nju, a brojni ukućani su ove noći želeli da daju svoj komentar o toj situaciji.

Najglasnije za stolom bile su Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora koje se u spoljnom svetu druže sa Ša i njegovom suprugom. Voditelj Milan Milošević je u jednom trenutku pitao Sanju da prokomentariše Draganinu izjavu da Ša želi da dobije poziv svoje supruge da bi saznao da li ona podržava njihovu vezu.

Foto: TvPink Printscreen

To nije tačno, znam da on jedva čeka da čuje ženu. Veče pre "Pitanja novinara" on se zabrinuo zbog žene i rekao je Dragani da hoće da se distancira od nje. Ona je plakala zbog toga i sutradan je ustala za stolom i rekla da je on zaljubljen u nju. Lepi Mića je više puta rekao da Dragana za stolom ne priča ništa što on nije odobrio, samo ne znam što je on hteo da tako ukanali Ša - rekla je svoje mišljenje Sanja, a reperu je zamerila što se nije poneo kao prijatelj prema njenoj devojci Matoroj.

Foto: TvPink Printscreen

Ta devojka je ustala i napravila sve ovo! On je meni, svom prijatelju, rekao da ćemo da se distanciramo! Ako ja njemu kažem kakva je situacija i da je ugrožen, a on nastavlja da se druži sa njom... Neka se on druži sa njom, ja ću da se distanciram da ne bih uništila naše prijateljstvo. Ako se i zaljubio, to se ne priča! - urlala je Matora.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: RASTE TENZIJA U BELOJ KUĆI: Miki Đuričić očitao lekciju za PAMĆENJE Ša, pa Draganu Mitar osudio zbog OVOGA! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'