AKTUELNO

Ne dozvoljava joj da priča negativno o Đoganijevoj.

Tokom večeri došlo je do rasprave između Marijane Zonjić i Tome Panića onog trenutka kada je plavuša prekorela manekena što se druži sa Lunom Đogani sa kojom je ona u sukobu.

Naime, ona mu je prebacila da izbegava da priča sa njom otkako su se njih dve posvađale. Panić joj je odmah stavio do znanja da blogerku ne sme da vređa niti da o njoj priča negativno u njegovom prisustvu.

Foto: TvPink Printscreen

Tomo što ti ne pričaš sa mnom od onog dana, od onog kada je Zorica gostovala? Bitno je da ti pričaš sa osobama (Luna) koje te blate - prebacila je Zonjićeva Tomi.
Ne blejim ni sa kim. Ti i ja možemo da pričamo, Luna je devojka mog najboljeg druga, sve ostale priče ne postoje, nju nema šta da komentarišeš u mom prisustvu! Zar ti misliš da meni možeš da prebacuješ sa kim ću ja da pričam - odbrusio je Toma Marijani.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je Marijana ljubomorna na Đoganijevu zbog toga što je ona sa Markom Miljkovićem u vezi i pokušava da svoje mišljenje nametne Tomi, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: TRUDNA ME OPSEDALA, ONA MENE MRZI: Miki otvorio dušu Suzani i Petrućiju, pa opleo po Miljani Kulić! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'