AKTUELNO

Miki je noćas ušao u žestoku svađu sa Marijom i Miljanom, nakon njihovih provokacija.

Miki Đuričić ušao je noćas u veliku svađu sa Marijom i Miljanom Kulić koje su ga danima provocirale, a tokom ove situacije komentarisale su i Suzanu Perović. O svemu što se dogodilo Miki je razgovarao sa ostalim cimerima i tom prilikom rekao kako smatra da je Miljana veliko zlo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kasnije tokom večeri Suzana Perović otišla je u spavaću sobu kako bi razgovarala sa Lepim Mićom. Oni su pričali o Mikiju, Mariji i Miljani, a tom prilikom Suzana je istakla kako Miki burno reaguje svaki put kada nju negativno komentarišu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako mene spomenu, klapna. Zlo! Zlo! Pazi, mogu da kažu šta hoće, ali kada mene uvuku u sve to... Jednostavno neću to da dozvolim. Ti znaš kakav je Miki - pričala je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma znam kakav je. Ja razumem njega, ali ne može tako. Rekao sam mu da ih ignoriše. Ne može tako da radi. On nema sredinu. Odmah digne nos. Odmah galami. Meni su Kulići za sprdnju - izjavio je Mića.

Podsetimo, tokom svađe sa Miljanom i Marijom, Miki se obratio zadrugarima i rekao im da ne komuniciraju sa njim ukoliko imaju pozitivno mišljenje o ovim ukućankama, što se Mići izgleda nije svidelo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'