AKTUELNO

Razočarala ga Miljana.

Gosti voditeljke Dušice Jakovljević večeras u studiju "Zadruge" su Stefan Ašanin, bivši zadrugar i podrška Olje Bajrami koja se nalazi ove noći u trci za izbacivanje, ali i Boban Majstorović, prijatelj Lazara Čolića Zole koji je takođe nominovan ove nedelje zajedno sa Banetom Čolakom i Zerinom Hećo.

Foto: TV Pink Printscreen

Boban je na početku komentarisao vezu, a zatim i veridbu, Zole i Miljane Kulić za koju smatra da nije iskrena u svojim emocijama, kao i da na nju utiče njena majka Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene iz dana u dan pitaju da li se Zola igra, niko me nije pitao da li se Miljana igra, a iz priloženog ispada da se Miljana igra sa svim tim, sa veridbom i sa vezom. Tu se meša i njena majka, pa Miljana igra malo toplo-hladno i postaje malo smešno - rekao je Boban.

Foto: TvPink Printscreen

Marija je pljuvala Zolu za stolom i pred svima. Miljana me najviše razočarala kad je rekla da hoće da joj uvedu nekog drugog. Ne mogu da trpim to i divim mu se kako on prelazi preko tih stvari - dodao je Zolin prijatelj.

Podsetimo, nakon glamurozne veridbe Miljane i Zole koja je nedavno organizovana u "Zadruzi 2" Kulićeva je sinoć svima rekla da veridbu raskida, ali da planira da zadrži verenički prsten.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'