AKTUELNO

Više ne želi da je štedi, spremna je na sve!

Pevačica Zorica Marković poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, pa je takva i u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima Zadruzi. Ona je imala žestoku svađu sa Minom Vrbaški koju je danas prokomentarisala sa Brendonom.

Markovićku je isprovociralo to što joj je Mina postavila škakljivo pitanje za vreme "Igre istine", na koje Zorica nije htela da odgovori, pa je, isprovocirana time, počela da iznosi priče iz života atraktivne crnke.

Foto: TvPink Printscreen

Kao sad je priznala da se bavila prostitucijom, zašto nije rekla da se i dalje bavi time? Izgovor joj je da bi pomagala porodicu, kakva je to priča? Zašto nije radila u prodavnici, kafani? Ja znam još gore stvari o njoj, ovo joj je bilo poslednja opomena - rekla je Zorica.

Podsetimo, Mina je napala Zoricu da je folirant kao i to da priča različite priče o cimerima za vreme "Igre istine", što je Markovićku mnogo razbesnelo.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZVOCALA MI JE, A SAD SAM SREĆAN: David otkrio da je Rada prva znala za njega i Anu, a onda osuo PALJBU po Aleksandri Subotić! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22 časa u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'