AKTUELNO

Ana je kao melem za dušu!

Tokom jutra, pored paba, David Dragojević i Rada Vasić razgovarali su o Ani Korać i Aleksandri Subotić.

Naime, Rada je bila prva ta koja je videla šta se dešava između Davida i Koraćeve, što je Dragojević sad i potvrdio.

Sad mi je mnogo lepo, srećan sam i nasmejan, prija mi sve ovo. Jedino si ti videla za Novu godinu i znaš sve - izjavio je David.

Foto: TvPink Printscreen

Rada je potom izjavila da ga ona ne krivi zbog toga šta je David uradio javno, jer je uvidela koliko je zadrugar mnogo srećniji i zadovoljniji od kad je sa atraktivnom Anom.

Baš sam je posmatrala, ode, pa se vrati i tebi plače, vuče te nazad - ispričala je Rada govoreći o periodu kada je Subotićeva bila u "Zadruzi".
Meni je zvocala. Sad se baš smejem, baš sam raspoložen! A ona me je nešto povukla bila. Bio sam kao hobotnica, i još kad su ušli ovi njeni, a uvek sam stajao na njenu stranu - dodao je David.

Vasićka je zatim podsetila Davida koliko je Aleksandra bila ljubomorna na ostale devojke, pa je i on imao komentar na to.

Foto: TvPink Printscreen

Ona (Aleksandra) je bila mnogo ljubomorna ovde - izjavila je Rada.
Da, a Ana je kao melem, mnogo mi prija ovde. Sve mi je lepo, lagano, sve tako. Svaki dan mi je fenomenalan. Da mi je neko rekao da će ovo da se dešava, da ću biti sa ovakvom devojkom, mislio bih da me neko zaje*ava. Mnogo mi je drago što se ovo desilo. Ana je ista ja, mirna je, iskuliramo neke situacije - završio je David.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO ĆE LUNA REAGOVATI? Pavle isprovocirao Miljkovića, on PRIZNAO OVO! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22 časa u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'