AKTUELNO

Svi su primetili varnice među njima.

Zadrugari su ove noći odgovarali na pitanja novinara, a predstavnici sedme sile su razjasnili najzanimljivije događaje koji su se desili protekle nedelje u Beloj kući.

Jedna od gorućih tema za crnim stolom bio je sukob Pavla Jovanovića i Nenada Aleksića Ša, kao i zbližavanje repera sa Pavlovom bivšom ljubavnicom Draganom Mitar.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si se ti malo zaljubio u Draganu, pa zato napadaš Pavla? Da li odatle potiče taj animozitet? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Po kući se to stalno komentariše, tako to ide u rijalitiju. Provodim vreme sa njom i prija mi, a ja nemam problem sa Pavlom, nego on sa mnom. Ja sam dao obećanje mojoj ženi i nikada je ne bih prevario. Volim lepo društvo i lepe ljude oko sebe. Volim žensko društvo, ona je super i mnogo lepa devojka, ne vidim ništa loše u tome - odgovorio je Ša, a novinari su primetili da se zacrveneo dok je pričao o Dragani.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO PROGOVORIO DAVIDOV OTAC! Oduševljen novom snajkom, za bivšu NEĆE NI DA ČUJE: Bio sam ZGROŽEN, ne znam kako je uspeo da OSTANE NORMALAN pored Aleksandre! (FOTO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'