AKTUELNO

Zadrugar polako, ali sigurno ispoljava svoje emocije.

U toku večeri Drvo mudrosti pozvalo je Lunu Đogani na razgovor, kako bi je obavestilo da će preko govornice moći da razgovara sa svojom majkom Anabelom Atijas i čestita joj rođendan.

Njena porodica je svim srcem podržala vezu sa Markom Miljkovićem, ali su joj teška srca uputili i niz kritika kako bi se blogerka vratila na pravi put i bila onakva kako je njeni bliski ljudi i doživljavaju.

Foto: TvPink Printscreen

Sedma sila je u emisiji ,,Pitanja novinara" upitala Đoganijevu da obrazloži koliko joj je bitna podrška njene majke i porodice, a ona je sa radošću otkrila koliko joj znače.

Meni je najbitnija njena podrška, mnogo sam želela da je čujem. Nisam znala šta se dešava sa Markom. Najbitnije je da nas podržavaju. Srećna je što sam ja srećna. Napolju se sve vidi i jasno je kako se on ponaša prema meni. Srećna sam pored njega. Marko zna da je porodica za mene svetinja i jako mi je bitno šta misle. Sad sam mirna i hvala što me podržava - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Anabelin suprug, Andrej Atijas uputio je pozdrave svom budućem zetu, a kako je Miljkoviću odmah preneto, on je imao potrebu da im se na ovaj način obrati.

Drago mi je što je Anabela sve to rekla za mene, ja sam i prema Luni jako pažljiv. Hvala Anabeli na lepim rečima i pozdrav za Andreja - rekao je Marko.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'