AKTUELNO

Neće odustati od svog cilja.

Miljana i Marija Kulić nedavno su žestoko zaratile zbog toga što Miljana što pre želi da se uda za svog verenika Lazara Čolića Zolu. Marija ju je savetovala da potpiše predbračni ugovor, a u žaru svađe rekla je čak i da neće doći na ćerkinu svadbu.

Foto: TvPink Printscreen

Ove večeri u toku "Igre istine" Lepi Mića želeo je da čuje od Marije da li će svoj stav promeniti kada je u pitanje vaspitavanje svoje najmlađe ćerke.

Marija, roditelji se mešaju u sreću svog deteta jer ih ono dovede do zida i ne znaju šta da rade. Ti si dovedena u tu situaciju i ja te odlično razumem. Da li smatraš da je tvoja Miljana u pravu i da li će ono što će njih dvoje uraditi (venčati se) uticati na tebe, da svoju treću ćerku pustiš da sama bira - pitao je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana i Zola s obzirom na to da su takve ličnosti kakve su, će mnogo bolje da prođu ako budu slušali starije koji im misle dobro. Mislim da neće pogrešiti ni u čemu, ako budu slušali mene, mog supruga i njegovu majku. Želela sam da oni spuste loptu i poslušaju nas. Sve što bi im rekli, rekli bi iz najbolje namere. Ja ne mogu svojoj ćerki da mislim loše, niti njegova majka njemu misli loše. Oni su mladi, nisu u stanju i u situaciju da trenutno racionalno razmišljaju jer ih vodi mladost, neiskustvo. Ja Miljani nikad sreću nisam kvarila, za sve što me je poslušala prošla je kako treba, što me nije poslušala prošla je kako ne treba. Bitno mi je mišljenje moje ćerke i kako je ona to svatila. Gledaoci moraju da shvate da ona ima takve momente, da se posvađamo, ali naš odnos se ne završava za stolom. Rekla mi je da sam veštica, ali posle je došla i vodili smo satima i satima razgovor, ja na taj način pokušavam da nešto promenim kod nje. Ja sam kod Miljane pokušala da postignem dve stvari. Prvu ćemo videti u noći između 13. i 14. a druga stvar je taj predbračni ugovor na kom insistiram. Ja sam tu da pomognem, a ne da odmognem. Moja dužnost je da pričam. Ana (najmlađa ćerka) jeste maloletna, ali je odgovorna, pametna i otresita, tako da sa njom o ovakvim stvarima nema potrebe da pričam. Tijana (srednja ćerka) ono što zamisli uradi bez obrzira na ono što ja mislim. Miljana hoće i da me posluša - navela je Marija.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: NIJE IH BILO BRIGA ZA POGLEDE NJIHOVIH CIMERA! Luna i Marko se dohvatili pred punim stolom, sve prštalo od ljubavi! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'