AKTUELNO

Zadrugari u šoku!

U večerašnjoj emisiji "Igra istine" došlo je do žestoke svađe između Mine Vrbaški i Zorice Marković i to zbog toga što Zorica, prema Mininim tvrdnjama, olajava svoje cimerke sa kojima je prijateljica.

Zanima me tvoje iskreno mišljenje o Olji Bajrami i Ljubi Pantović, pošto znam šta meni pričaš, a šta njima pričaš - pitala je Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu više da gledam grupe, čopore, nikada ni u jednom rijalitiju nije bilo više grupa i dogovora ko će koga šta da pita. Olja i Ljuba vrlo dobro znaju šta mislim o njima, a sa tobom nikada nisam otvoreno pričala o njima - navela je Zorica.
Jesi, Zorice. Počela si mnogo da me nerviraš. Ljude se boje da ti kažu svoje mišljenje - dobacila je Mina.

Zatim je između njih dve nastao ozbiljan sukob, te su iznete gnusne uvrede i sav prljav veš iz njihovog odnosa.

Ovde si došla da spletkariš, namerno si izazvala Aleksandru, znam šta radiš, ovo je 6. put da najašeš na mene. Mnogo si mlada, mnogo si pokvarena da bi došla da spletkariš. O tebi mislim sve najgore od danas. Došla sam ti na red po tvom devetomesečnom planu koliko traje ovaj rijaliti. Ti si j*bačica. Tvoja tužna priča, da si se j*bala za pare, to i dalje radiš. Ja sam takve kao ti abortirala, tvoju majku poštujem. Sram te bilo, lažeš kao pas - rekla je Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Maja Marinković se suočila sa Draganom Mitar, pa joj priznala šta je imala Pavlom! (VIDEO)

Ti stalno lažeš, Lunu na primer, pljuješ je na svom krevetu, Ljubu, Olju, Pavla, Baneta. Olja, ne podnosi te, priča da si lažov, da si ovakva, da si onakva. Rekla si da ne možeš da je podneseš, da ne možeš više da je podneseš - tvrdila je Mina.

U nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Mina Vrbaški

#Zorica Marković

'