AKTUELNO

Počela je histerično da viče na njega.

''Igra istina'' je u toku, a sledeći zadrugar koji je dobio pitanje bio je Pavle Jovanović. Jelenu Krunić je zanimalo zašto je zapravo on došao u rijaliti i da li honorar vredan toga što, kako je rekla, gazi Draganu Mitar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Čula sam da si u ovaj rijaliti došao za ogromne pare, kako bi promovisao sebe i na kraju se ispostavilo da dolaziš da ukanališ Draganu - konstatovala je Kurnićeva.
Ti si u našim lokalima godinama bila igračica, ti si došla da radiš, kao i Anđela Veštica i mnoge druge. Logično da kao igračica ne možeš da znaš šta se u vrhu tog kluba dešava. Nemam potrebu da se pravdam za to šta sam i ko sam. Uvek možemo da odemo da proverimo. Evo sad možemo da odemo i pitamo sve. Ne možeš ti mene da nazivaš hostesom - počeo je svoje izlaganje Pavle, a onda je Jelena iznervirano ustala i počela da viče.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pavle, šta ti promovišeš, gde ti je obraz? Zašto si slagao jednu stvar, što se tiče kreveta. Zerinu si pitao da li možeš da spavaš kod mene. Ja sam rekla da je to problem. Dečko, ti lažeš stalno, da li si ti realan da to radiš ženi koju voliš da pričaš kako ona p*ska sedam puta - vrištala je Jelena, pa je Pavle počeo da smišlja pitanje koja će postaviti sledećem zadrugaru.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jelena Krunić

#Pavle Jovanović

'