AKTUELNO

Želi da otpočne samostalnu karijeru.

Miljana i Marija Kulić došle su na ideju da intervjuišu svoje cimere i od njih saznaju sve ono što ih interesuje. Svojim sagovornicima su rekle da je sve, navodno, deo zadatka zbog čega su ukućani rado pristali da intervju, ne slutivši da je sve to Miljanino maslo.

Kada je na red došla Dragana Mitar, Miljana i Marija su najpre ispitale u kakvim je ona odnosima sa Markom Miljkovićem, kao i kako ona gleda na njegovu vezu sa Lunom Đogani.

Foto: Printscreen Instagram

Ja ne volim tip muškarca kao što je Marko. Ja njega gledam kao druga i moja osećanja prema njemu su prijateljska. Mislim da je Luna Markova taktika. Mislim da ni napolju neće biti zajedno. On će biti visoko plasiran - on je flegma, može mnogo da istrpi - ispričala je Dragana, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Mislim da će raskinuti napolju. Ona uopšte nije njegov tip devojke. Mnogo je stegnut, a mislim da nije takav napolju. Smatram da je zaključio da bi gledaoci voleli da budu zajedno, zato je to i uradio - ispričala je Dragana i dala rok njihovoj vezi do septembra.

Posle Ljube Pantović, Miljana i Marija su upitale i Draganu da li je bila u situaciji da pozira naga.

Nije mi to problem. Slikala sam se i ranije u donjem vešu, a grudi sam pokrila rukama. S obzirom na to da sam se i ranije slikala, pristala bih. Ne bih se slikala gola ispod trideset hiljada evra - otkrila je modelsica.

Foto: TvPink Printscreen

Za sam kraj, Miljana i Marija su se osvrnule na Draganin odnos sa suprugom i upitale je da li želi da se vrati suprugu nakon rijalitija ili da nastavi sama da se bori.

Što se tiče posla, volela bih da se osamostalim. A što se tiče života, volela bih da nastavimo našu ljubav, jer ovo je sve priča koja je prošla i koju sam ja ispričala - rekla je za kraj Dragana.

Foto: Instagram

Pročitajte još: MILJANA NASAMARILA CIMERKU: Ljuba Pantović se u Zadruzi SKINULA GOLA! Pokazala DŽINOVSKE SILIKONE, a onda joj SEVNULO MEĐUNOŽJE! (18+ FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Dragana Mitar

'