AKTUELNO

Di-džej spreman za život sa Kulićevom.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su rešili da nakon veridbe svoju vezu krunišu i brakom. Marija Kulić, majka novopečene verenice nije oduševljena ovom odlukom, te se brine gde će njena mezimica živeti sa detetom kada se ona i di-džej venčaju.

Kulićeva je najpre o ovoj temi pričala sa Lepim Mićom u pabu, a potom su njihov razgovor prekinuli Miljana i Zola, a onda su njih dvoje razjasnili zadrugarima gde će živeti po izlasku iz rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Mića te je lepo pitao kada izađete gde idete? - upitala je Marija ćerku.
Idemo u Niš. Naći ćemo stan kroz 10-15 dana. Pomoći će nam Siniša, i ti (Marija) ako hoćeš. Nije Niš da se ne može stan naći za to vreme - pričao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

U brak se ne ulazi bez zaposlenja. On ne zna ni kako se zove tvoj otac - pričao je Mića Miljani, na šta je ona rekla da ni nju ne zanima šta radi njegov otac.
I ti i dete idete sa mnom. Moje imanje i njeno da se proceni, ja imam tri puta više od nje. To mogu da potpišem. Mi samo šume imamo u vrednosti od pet stanova. Mi smo sve to dogovorili - pravdao se Zola.
Spavaćeš kod tašte i tasta. Udaješ se - vikao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Udaću se i imaću sve - odbrusio je Zola.
On je moja žena, ja sam njegov muž - dodala je Miljana.

Nakon toga Miljana je istakla da njih dvoje i sami mogu da naprave novi porodični dom u kome će uživati njih troje.

Pročitajte još: UZDASI ODZVANJALI IMANJEM! Luna i Marko se u sitne sate PREPUSTILI STRASTIMA, a onda im Suzana uletela u kupatilo i napravila pometnju! (FOTO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'