AKTUELNO

Zadrugari nisu ostali imuni na njene reči.

Ove večeri učesnici imaju priliku da vide sve situacije koje su obeležile protekle dane u najgledanijem rijalitiju "Zadruga" i to kroz emisiju koju vodi Milan Milošević "Gledanje snimaka".

Foto: Rijaliti Zadruga

Gledaocima je ovo jedna od omiljenih emisija, dok zadrugari često strepe od toga koji momenti će biti prikazani i da li će im cimeri nešto zameriti.

Jedan od klipova bio je i onaj na kom su Zorica Marković i Marija Kulić komentarisale svadbu Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, koja se uveliko priprema. Marija je tada ponovo navela da Zola sve radi iz koristi, a Zorica je u postpunosti podržala njeno mišljenje.

Nakon ogledanog snimka svi akteri su dali svoj komentar, a prvi je svoje mišljenje izneo budući mladoženja, Zola.

Slažem se sa Marijom, treba da napravimo predbračni ugovor. Naša ljubav ako je prava, a ja mislim da je prava, mi ćemo ostati zajedno do kraja života. Ja nemam ništa sa njenim bogatstvom. Želim predbračni ugovor i to što je njeno, treba da ostane njeno - naveo je Čolić.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ona zna zašto je ušla u rijaliti, zbog sebe i zbog deteta. Da obezbedi sebe i dete jer je ona samohrana majka. Ona je bila ljubomorna i na dadilju što provodi vreme sa Željkom. Ne bih želela da se rasturi ono što je ona napravila ovih godina u rijalitiju. Ja sam uživala sa majstorima samo da bih nju učinila srećnom, da kad ona izađe iz rijalitija kuća bude gotova. To što je ona stvorila da se potroši, neću da dozvolim. Znam kakva je Miljana, ona je već bila u takvoj vezi. Ona je radila od 6 ujutru, a on je spavao. Meni i Zola liči na takvog - navela je Marija.
Razumem Mariju kao majku, razumem i Miljanu kao zaljubljenu devojku. Ja Miljanu poštujem i cenim jer je veliki radnik, a ima i dobru dušu. Kad zavoli nekog ona nesebično daje sve. Predbračni ugovor je sasvim normalna stvar, to nije ništa uvredljivo - istakla je Zorica Marković.

Foto: Rijaliti Zadruga

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA POZELENELA OD MUKE! Zadrugari videli snimak na kom Pavle priča o njenom UMEĆU U KREVETU, pa osuli paljbu po njemu! (VIDEO)

Zatim se Čolić složio sa majkom svoje buduće supruge, te je istakao da sada i on insistrira na predbračnom ugovoru, dok je Miljana izložila svoje planove za budućnost.

Ja sada kažem javno, mora predbračni ugvor, neću bez toga - naveo je Zola.

Foto: Rijaliti Zadruga

Ja planiram da kupim stan i da ga prepišem na Željka, on je moj prvi sin, a svi znamo da on nema oca, ima, ali kao da nema. On je muško dete i zaslužuje da od majke dobije sve. Za našu zajedničku decu ćemo zajedno da stičemo. Ja sam u stanju da žrtvujem sebe. Ja Željka volim najviše na svetu i nikad ne bih dozvolila da nema nešto što mu treba. Želim da ga vaspitam da bude dobar kao Aleksa i tada ću da znam da sam uspela u životu - zaključila je Miljana kroz suze, što je i kod svih ostalih zadrugara izazvalo erupciju emocija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Miljana Kulić

'