AKTUELNO

Jedva čeka da obuče venčanicu.

Miljana Kulić se našla u nezavidnoj situaciji kada je došlo do sukoba između njenog verenika Lazara Čolića Zole i njene majke Marije Kulić. Tenzija među njima je kulminirala prošle noći kada je Miljana odbila da sklopi predbračni ugovor sa svojim budućim mužem, iako je Marija izrazila sumnju da je Zola sa njom samo da bi je iskoristio finansijski.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je o svojim osećanjima povodom sukoba njene majke i verenika danas razgovarala sa Drvetom mudrosti.

Kada imam najveće probleme, ja sam najjača. Trudim se da se oraspoložim i da ne budem depresivna. Imam problem sa mamom i Zolom, osećam se kao da sam između dve vatre. Krivo mi je što mama nema lepo mišljenje o njemu, kaže da je podmukao i koristoljubiv. Strah me je da joj on ne kaže nešto grubo. Ne znam gde ću, stres me stigne, pa mi svašta prolazi kroz glavu - požalila se Miljana, pa je otkrila sumnje koje je muče.

Foto: TvPink Printscreen

Šta ako se desi da izađemo, a onda se ispostavi da je mama bila u pravu? Znaš ono kada ti neko stalno priča, pa ti ubaci sumnju i ubije volju. Ona misli da sam ja nesposobna, ali zašto da mi ubija volju na početku veze? Volela bih da mi organizuješ svadbu kada se malo prolepša vreme. Jedva čekam taj dan i da vidim sebe u venčanici - poverila se ona, a Drvo ju je savetovalo da sluša svoje srce.

Miljana je nakon razgovora spontano zapevala pesmu "Kraljica" Seke Aleksić, pa je Drvo odlučilo da joj tu pesmu pusti.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

NEĆE NI DA ČUJE ZA ZOLU! Marija hoće da se Miljana uda za ovog zadrugara, NE ZANIMA JE ŠTO JE ZAUZET! Nastaće haos! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'