AKTUELNO

Ne dopada mu se što Ša i Dragana imaju prijateljski odnos!

Milan Milošević večeras ukućanima "Zadruge 2" čita pitanja koja su postavljali gledaoci, a na koja zadrugari moraju iskreno da odgovore.

Jedno od pitanja stiglo je za Draganu Mitar, a odnosilo se na njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića i bivšu ženu njenog supruga Siniše.

Foto: Zadruga - RTV Pink

-Da li je istinita Pavlova priča, da Siniša duguje bivšoj ženi dosta novca i da je sve vredno uzeo od nje kada je otišao da živi sa tobom? - pročitao je pitanje Milan.

To je priča mog muža i njegove bivše žene. Što bih ja to rekla? Druže, šta je sa tobom, uhvatio si se sa Zoricom, pričaš o nečemu što nikog ne zanima! - rekla je Dragana, a onda se ubacio reper Ša:

Dragana je u poslednje vreme bliska sa Nenadom Aleksićem, što je Pavle razumeo drugačije. Do njega su stigle razne glasine kako njih dvoje njega ogovaraju.

Dečko, ti da si malo pametniji, shvatio bi da ja tebe ne spominjem. Nijedne sekunde nisam spominjao tebe. Mislio sam da nisi glup, ali ti si haos - rekao je Nenad, pa nastavio:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pričaš joj laži, to meni dođu ljudi i kažu. Pričaš o meni, evo i Zorica je pričala kako vas je čula - vikao je Pavle.
Ti uopše nisi tema. Sad jesi, kad je rekla da nisi čitav. Ti ćeš tek grebati da izađeš ako se nakačiš na mene. Ko si ti? Šta si ti? Nisi mi na mapi - govorio je Ša.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Dragana Mitar

#Nenad Aleksić Ša

#Pavle Jovanović

'