AKTUELNO

Rasplakala se na reči njene majke.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku, ove noći odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Odnos Marije Kulić i njenog budućeg zeta Lazara Čolića Zole bio je goruća tema za crnim stolom, a jedno od pitanja koje im je postavljeno ticalo se Zoline nedavne izjave da on i njegova verenica Miljana Kulić ne žele više da sa Marijom dele nedeljne budžete.

Foto: TvPink Printscreen

To se desilo od pre dve nedelje kada je počela da me napada. Naravno da neću dati na sebe. Vidim da je nemoguće, kako god da se ponašam ona će naći nešto da mi zameri. Ja sam joj bolna tačka. Hoću da Miljana i ja imamo naš budžet, ne želim više da budem sa njom - rekao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Mrvicu jednu od mene mu više nećeš dati! Ako ja donesem sok za nas dve, njemu nećeš dati! On bi umro od gladi za dve nedelje da mu nije tebe, glupačo glupa! - bila je ljuta Marija kada je čula za izjavu svog budućeg zeta, a Miljana se na njene reči rasplakala.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: VEZA IM PUCA! NISI TI ZA MENE, TEBI TREBA NEKA ZA JEDNU NOĆ: Luna poručila Marku da je više ne zanima! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'