AKTUELNO

Već danima je gleda kada niko ne vidi.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: TvPink Printscreen

Jedno od pitanja postavljeno je Sanji Stanković koja je proteklih dana komentarisala da je primetila da je jedan zadrugar krišom posmatra.

Ko je taj muškarac koji te stalno gleda? - glasilo je pitanje.
Kada sam došla zapazila sam to i rekla sam Jovani. Ona je primetila isto što i ja, bilo nam je neprijatno. To je Marko Miljković. Mislila sam da je slučajno, ali se stalno ponavljalo. Prestalo je kada se smuvao sa Lunom, ali je opet nastavio posle dva dana - otkrila je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Njena devojka Jovana Tomić Matora je priznala da je primetila isto što i ona, ali da joj ti pogledi ne smetaju jer je svesna da je ona atraktivna i privlači pažnju.

Ovo su gluposti, možda te pogledam slučajno. Veruj mi da te gledam kao ovaj stub, ne kao ženu i sek*ualni objekat - odbrusio joj je Marko.

Njegova devojka Luna Đogani nije imala komentar, ali je sve vreme imala kiseo izraz lica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: VEZA IM PUCA! NISI TI ZA MENE, TEBI TREBA NEKA ZA JEDNU NOĆ: Luna poručila Marku da je više ne zanima! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'