AKTUELNO

Nije mogao da prećuti ovo.

Veliki šef je u toku dana poslao pismo svim zadrugarima vezano za postupke sa sinoćne žurke, koji su bili sramni i nedopustivi.

Ono što su kamere pomno propratile jeste krađa viskija, koji su gosti Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš doneli zadrugarima. S obzirom na to da je Marijana Zonjić bila hrabra i odlučila se na taj potez, ni Bora Santana nije ostao imun na vino koje je pronašao u Beloj kući. Međutim, on je ispričao da je to ipak podelio sa svima.

Foto: TvPink Printscreen

Zahvalio bih se Zorici i Kemišu, oduševljen sam bio kakva je žurka bila. Što se tiče pića, nisam znao da su stigli ti pokloni. Kad su svi počeli da se grabe, ja sam uzeo vino i podelio sam svima. Nisam odneo kao neki - rekao je Bora.

Olja Bajrami je pomno slušala šta je Santana pričao, pa mu je prigovarala zbog toga što njoj ništa nije dao, što je bio povod da otpočnu žestoku svađu.

Foto: TvPink Printscreen

A kad sam te ja za Novu godinu pitala da mi daš, ti si urlao tu! Ja nikad ništa ni dobila, jer nisam mogla da popijem! Mene ne kupuju za flašu - rekla je Olja.

Foto: TvPink Printscreen

Tebe kupuju za pet glava! Takve kao što si ti treba vređati! Klošarko, nema šta nisi uzela i pokupila sa slavlja ovde! Ovakva debilka da mi drži govor, nije videla Beograda ni sveta! Prodala si se za tanjir graška! Ti si pevaljka obična! Pevao sam i radio više nego ti! Pevala si na tri ciganske svadbe! Zaboraviće te i mama kad izađeš, neće te niko zvati da radiš - rekao je Bora.

Kako je ova svađa izgledala, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bora Santana

#Olja Bajrami

'