AKTUELNO

Nije očekivala ovako nešto.

Biljana Dragojević izazvala je veliku pažnju javnosti kada je došla u studio kako bi podržala svog sina Davida Dragojevića, koji je bio nominovan od strane takmičara.

Budući da je on započeo ljubavnu romansu sa Anom Korać i zbog toga ostavio svoju devojku Aleksandru Subotić koja trenutno sa svojom ćerkom živi u njenoj kući, Biljana je u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević ispričala šta misli o celokupnoj situaciji koja ju je zadesila.

Ona se osvrnula i na majku svoje nesuđene snajke, Ljubu Pantović i oktrila šta misli o njoj.

Foto: TvPink Printscreen

On se trudi da ne obraća pažnju na Ljubu, ali ona živi život da bi se svađala. Ja nju vidim kao takvu ženu, samo traži razlog da se svađa - rekla je Biljana.

Na društvenim mrežama se mnogo komentarisalo o njenim izjavama, a mnogi su zaključili da je Biljana sprečena da govori pravu istinu o tome šta misli kada je veza Davida i Ane Korać u pitanju, a spekulisalo se i da će on morati da je ostavi nakon rijalitija, ako njegova majka to bude želela.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je lud, neka prestane, ne znam šta da kažem. Ja znam da to neće opstati, možda do kraja rijalitija. Jednostavno, ne verujem. On nije srećan, samo mu prija, to je samo trenutno. Kad se osami, kad je sve tiho oko njega, ja vidim da on nije srećan. Ne znam sa kim će biti na kraju - rekla je za kraj Bilja.

Šta je još Davidova mama ispričala, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Biljana Dragojević

'