AKTUELNO

Ništa nije želeo da sakrije.

Bora Santana prepoznatljiv je po svojoj harizmi i želji da se dokaže u svim sferama, a ono što posebno intrigira sve jeste njegovo zapažanje kada su postupci pojedinih takmičara u pitanju.

Voditelj Ognjen Amidžić je tom prilikom porazgovarao sa njim kada je stigao u Belu kuću, a on je odmah ispričao ko od zadrugara čini sve i čime se služe kako bi opstali u rijalitiju, a otkrio je i nešto što ga ni najmanje nije oduševilo. Naime, nije imao reči hvale za svog prijatelja Baneta Čolaka, naročito zbog činjenice da se zbog rijalitija pomirio sa Zerinom Hećo.

Foto: TvPink Printscreen

Najzanimljivije što sam video je veza Ane i Davida. Ana mi je od prvog dana pričala da je zaljubljena u njega, pa onda nije. Kad je Aleksandra izašla, ona mi je rekla u wc-u da se zaljubila. Nju nikad nisam video takvu, stvarno mislim da je iskrena. Luna i Marko su okej, ali ono što sam video je to da su se Bane Čolak i Zerina pomirili. Deluje mi da su videli da ih nema u pričama, pa kao bolje je da se pomire. Nema šta drugo da bude. Ja sam ih video i na piću napolju. Bane je bio sličan kao što je ovde, ali ne mogu da ga provalim. U nekim situacijama mi deluje kao da radi nešto namerno. Možda su nešto drugo režirali, pa je ispalo drugačije. Mogu da kažem da ne glumi da je zaljubljen u nju, ali je opsednut. Hoće da privuče pažnju da ga sažaljevaju. Laki je rekao da mu je žao, a onda Bane ne može da izdrži i posvađa se. Sve se radi zbog rijalitija. Evo, Moskva. Rekao sam joj da bude to što jeste, zato sam ljut na nju. Nije bila opuštena i nije ono što jeste. Adam se možda i zaljubio, ali to nije ona. Fejk je priča i Marijana, sve što je radila je lažno, osim da se zaljubila u Miljkovića - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

O čemu je pričao Bora, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Bora Santana

'