AKTUELNO

Nije mogao da sakrije radost što je konačno našao srodnu dušu.

David Dragojević postao je neprepoznatljiv za mnoge ukućane otkad je uplovio u ljubavnu vezu sa Anom Korać, a on je priznao da je konačno onaj stari i da je presrećan što sebi može da priušti luksuz da konstantno bude nasmejan.

On je u razgovoru sa Aleksom Savićem ponovo pričao o svojoj devojci, ali se prisetio loših trenutaka.

Foto: TvPink Printscreen

Ja gledam u jastuk i vidim sliku mene i Ane, znaš kad ne prepoznajem sebe i taj osećaj. Nema one nervoze, tad sam bio katastrofa, samo sam čekao ko će da me udari - rekao je David.

On nije mogao, a da se ne osvrne na celokupnu situaciju koja se dogodila sa njim i njegovom bivšom verenicom Aleksandrom Subotić.

Kad je moja mama bila, rekla joj je sve. Drago mi je što su i novinari i svi podržali. Ali, ja sam bio uz Aleksandru, kao što bi ti za Minu bio tu. Njeno dete je bilo kod mene, bio sam tu. Glupost je da sam to radio zbog rijalitija - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Drago mi je što si srećan, vidi se to na tebi. Neko je zapisao da to tako mora da se poklopi - rekao je Aleksa.
Ona mene nikad nije pipnula, mi smo se pet dana samo šetali. Kad je Marija došla u pab i kad je pričala meni i Ani, ona se naljutila znaš kako kad joj je Marija rekla da igra igru. Ja sam znao da i sa moje strane nešto postoji, ali nisam mogao da gazim preko nečeg. Nasmejan sam svako jutro, srećan sam i sprdam se. Šta god da radimo, sve je top. Ova mi je pravila probleme, svađala se i sa Ša. Ja joj kažem da to ne radi, bar zbog mene, ma kakvi. Hvala Bogu što je Ana ušla u moj život, samo nju komentarišem od sad! - priznao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Dragojević je ponovo osetio potrebu da uporedi prethodnu vezu sa sadašnjom, a sudeći po njegovim komentarima, David ne može da sakrije radost i sreću koju mu Ana pruža svakodnevno.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksa Savić

#David Dragojević

'