AKTUELNO

Savladale su je emocije.

Miljanu Kulić ove noći pod krovom najgledanijeg rijaliti programa „Zadruga 2“ zaprosio je njen dečko Lazar Čolić Zola kog je upoznala tokom svog boravka u Beloj kući. Tim povodom, Veliki šef je ovim zadrugarima obezbedio romantične momente u sobi na Rajskom ostrvu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ukućani su sve vreme pratili šta se dešava s obzirom na to da im je preko TV ekrana u dnevnoj sobi pušten prenos iz ovog dela luksuznog rijaliti imanja. Tom prilikom stanari nisu skidali osmehe sa svojih lica, međutim Miljanina majka Marija završila je u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve vreme uz Mariju je bila Jovana Tomić Matora koja je sedela do nje i tešila je rečima ka je Zola sada skroz drugačija osoba. Podsetimo, Miljanina mama je u više navrata bila protiv njene romanse sa di-džejem, a veoma se ljutila na ćerku nakon što je izjavila kako želi drugo dete sa Lazarom.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolji je sada, bolji je. Promenio se sada znaš. Ja sam mu rekla da joj zamaže trag, da nema poklona – govorila je Jovana Mariji.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što je Zola verio Miljanu Marija je nastavila da plače, a ostali ukućani su joj prišli kako bi joj čestitali. U jednom momentu svi oni otišli su do doka kako bi pozdravili Miljanu i Lazara i čestitali im na veridbi.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'