AKTUELNO

Ova svađa ih je potpuno razdvojila.

Suzana Perović i Miki Đuričić su se tokom dana posvađali zbog toga što pčelar smatra da  Perovićeva nije uvažila njegove instrukcije u vezi sa koreografijom, već je ona vodila glavnu reč.

Jedno drugom su uputili teške reči, zbog čega je Perovićeva odlučila da ne učestvuje na "Zadrugoviziji" i to je saopštila članovima grupe sa kojima nastupa. Đuričić je rešio da ispriča svoju stranu priče, dok su zadrugarke pokušale da smire situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam skrenuo pažnju na taj detalj koji sam primetio i smatram da je to bitno. Ti kažeš: "Sanja, dođi ovamo". To je nepoštovanje ili neprofesionalizam - vikao je Miki.
Suzana, spusti malo loptu, vidiš da je i on spustio loptu. Mi ćemo da vežbamo svoj deo i ti posle svoj - govorila je Jovana Tomić Matora.

Da podsetimo, Miki je rekao Suzani da želi da se iseli iz rehaba, gde on spava, što je ona i učinila. Spakovala je svoje stvari koje su bile u rehabu i prenela ih u spavaću sobu, a potom lila gorke suze zbog reči koje joj je Đuričić uputio, a Lazar Jeremić je pokušavao da je smiri, ali bezuspešno.

Foto: TvPink Printscreen

Neće on mene treći put da isterava. Šta sam ja dozvolila sebi. Kosu bi sada počupala sebi - govorila je plačljivim glasom Suzana dok ju je Lazar tešio.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TO JE JEDAN IZDAJNIK! Karađorđe BESAN KAO RIS na Ljubu, a onda se OBRUŠIO i na Davida! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D.B.

#Zadruga 2

'