AKTUELNO

Sasula joj sve u lice, Ana se pravdala!

Ana Korać i David Dragojević su danima unazad veoma bliski, ali njihov odnos tokom sinoćne žurke se i te kako zagrejao. Ovo dvoje zadrugara se nisu odvajali cele noći, te su prisno igrali i razmenjivali poglede i dodire, a pao je čak i poljubac.

Koraćeva je sa Jovanom Tomić Matorom podelila kako se oseća zbog toga što svi zadrugari komentarišu da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva.

Foto: TvPink Printscreen

Tebi neko može da zameri što si sa zauzetim, ali valjda je on trebao da kaže: "Ana imam devojku, ispoštuj me" - tešila je Matora Anu.
Mi se družimo, igramo - pravdala se Ana.
Sinoć je on izgledao kao da je zaljubljen, i ti i on. On nije mogao da izdrži da te ne dodirne - dala je svoj sud Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Dok se Ana pravdala da ne igra nikakvu igru, Matora joj je pričala da je u njihovom odnosu glavni krivac upravo David koji se ne odvaja od Koraćeve, iako zna da će bliskost sa njom pokvariti njegovu vezu sa Aleksandrom Subotić.

Pročitajte još: KAD SI SA MNOM VERUJEM U SUPROTNO! David i Ana su sinoć razmenjivali nežnosti uz ovu pesmu, a sada je ona URADILA OVO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'