AKTUELNO

Mislio je da se neće videti, ali budno oko Velikog šefa ga je uhvatio!

Nakon što je proglašen pobednik dvoboja, te je Petar Tojgić izvukao ove nedelje najmanji broj glasova publike, spakovao je svoje kofere i uputio se ka studiju u Šimanovcima.

Voditeljka Dušica Jakovljević dočekala je izbačenog zadrugara, koji je izazvao velike intrige poslednjih par dana. Nakon što se smestio, usledilo je prelistavanje njegovog učešća u najgledanijem rijalitiju ,,Zadruzi 2“. Iznenađen je bio brojem glasova koji su bili 42%.

Foto: TvPink

Drugačija je atmosfera kada se uđe unutra. Loša energija zrači u kući. Previše su sujetni, pogotovo ako neko izrazi svoje mišljenje. Dosta znaju da osude, ne pružaju ti priliku da se upoznaju sa tobom, teško je prilagoditi za kratko vreme tamo – izjavio je Petar.

Petar je, dok je gledao svoj profil, napisao pismo kome će sledeće nedelje dodeliti ulogu vođe. Voditeljka je preuzela pismo i pocepala ga, nakon što se retrospektiva njegovog učešća završila.

Foto: TvPink

Jednom zadrugaru si rekao da ćeš postaviti Lazara za vođu, ali vi izgleda da ne znate da vas gledamo non-stop. Zato ćeš napisati novo pismo i postaviti novog zadrugara za vođu – izjavila je Dušica, a potom mu je dala novi papir da napiše sledećeg zadrugara kojeg imenuje za vođu, što je on i uradio.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'